Over Ons...

Marjory

 

 

Marjory staat vooral bekend om haar kunstzinnige foto’s op het gebied van low-key effect (spelen met belichting en schaduw). Daarnaast is zij breed georiënteerd, van newborn shoots tot modellen shoots en meer. Al sinds klein kind is zij gefascineerd door de camera en wilt ze de emoties van mensen vastleggen. Marjory is al meer dan 15 jaar actief als professionele fotografe. Ze is begonnen als bruidsfotografe en freelancer- studio fotografe maar als snel koos ze ervoor om fulltime in haar eigen studio te werken. Marjory werkt graag met mensen en ze vind het belangrijk dat mensen zich prettig voelen! Voor de camera staan kan best eng zijn, daarom is er een ongedwongen en een relaxte sfeer is de studio, zodat je je snel op je gemak voelt. 

 

Jaimy

 

 

 

Is een gepassioneerde fotografe. Jaimy staat vooral bekend om haar passie voor newborn - kinder- en schoolfotografie. Zij is sinds 2017 werkzaam bij Bax Fotostudio. Jaimy werkt graag met mensen en ze vind het belangrijk om het beste in mensen naar boven te halen. Iedereen is mooi! Wij als fotografen leggen dit graag voor jou vast. 

Mike

 

Mike's favoriete quote is" als je echt van de natuur houdt, vind je schoonheid overal". Sinds 2018 is Mike begonnen als stagiaire in de fotostudio. Begin dit jaar is Mike afgestudeerd en fotografeert hij ook bij Bax Fotostudio. Mike heeft zich tijdens de opleiding gespecialiseerd in buitenfotografie daarom is Mike zowel binnen als buiten werkzaam voor het bedrijf! 

Rob

 

 

Tijdens zijn universitaire opleiding richting visual methods. Heeft Rob zich gespecialiseerd in fotografie en film. Na zijn opleiding heeft Rob een tijdje in Azië gezeten waar hij het straat leven en de problematieken rondom de samenleving bestudeerde en fotografeerde. Rob heeft samen met Marjory de opstart gemaakt van Bax Fotostudio. Momenteel is hij nog steeds actief achter de schermen. Rob is werkzaam als bruidsfotograaf en evenementen fotograaf. Momenteel werkt hij alleen als duo samen met Marjory. Voor bruiloften en evenementen kunt u Rob een mailtje sturen. 

De studio

 

Bij binnenkomst krijg je een lekker kopje koffie of thee en bespreken wij de wensen. Daarna gaan we een leuke fotoshoot tegemoet, die gemiddeld 10 tot 20 minuten duurt (afhankelijk van de reservering). Tussen de fotoshoot door kan je een kledingwissel doen. Na de fotoshoot zullen de foto’s bewerkt worden en bekijken we het eindresultaat. Mocht je tijdens de presentatie extra foto's bij willen bestellen dan is dit altijd mogelijk en geheel vrijblijvend. Extra foto’s worden dezelfde avond nog nabewerkt en naar je toe gemaild! Je hoeft dus niet dagen te wachten, je kunt dezelfde dag genieten van het prachtige eindresultaat! 

In de studio is veel mogelijk! Van Newborn, Smashcake tot familie shoots en van vriendinnen shoot tot een romantische shoot voor twee! Ook zakelijke shoots en glamour shoots zijn mogelijk in de studio. 

Hoe gaat het na de fotoshoot?

 

Tijdens de fotopresentatie (dit is mogelijk direct na de fotoshoot) laten wij de mooiste foto’s zien. De foto’s zullen bewerkt worden met verschillende filters. Je kunt dan de allerleukste foto(s) uit je arrangement zelf uitkiezen

 

Het is natuurlijk mogelijk om extra foto’s bij te kopen, zie de digitale pakketten. 

Wij vinden je mooi zoals je bent! Daarom heeft Bax Fotostudio geen visagisten of haarstylisten. Wel is er een aparte ruimte om jezelf op te maken en om je kleding te wisselen!  

 

Hoge kwaliteit, lage prijs!

 

Bax Fotostudio werkt met professionele apparatuur en professionals die het vak echt kennen! Foto's worden bewerkt en "opgepoetst" met behulp van professionele software. Daarnaast is Bax Fotostudio de goedkoopste & de grootste professionele Fotostudio van Den Haag. De studio beschikt over een grote ruime witte oppervlakte, geschikt voor maximaal 30 personen. 

 

Voor meer informatie over de prijzen en de kosten voor extra foto’s zie, tarieven.