Over mij...

Marjory Bax

Is de eigenaresse en oprichter van Bax Fotostudio. Marjory staat vooral bekend om haar kunstzinnige foto’s op het gebied van low-key effect (spelen met belichting en schaduw). Daarnaast is zij breed georiënteerd, van newborn shoots tot modellen shoots en meer. Al sinds klein kind is zij gefascineerd door de camera en wilt ze de emoties van mensen vastleggen. Na haar studie is zij begonnen als studiofotografe en is ze trotse eigenaar van Bax Fotostudio in Den Haag. Marjory werkt graag met mensen en ze vind het belangrijk dat mensen zich prettig voelen! Voor de camera staan kan best eng zijn, daarom is er een ongedwongen en een relaxte sfeer is de studio, zodat je je snel op je gemak voelt. 

 

De studio

 

Bij binnenkomst krijg je een lekker kopje koffie of thee en bespreken wij de wensen. Daarna gaan we een leuke fotoshoot tegemoet, die gemiddeld 10 tot 30 minuten duurt. Tussen de fotoshoot door kan je een kledingwissel doen. Na de fotoshoot zullen de foto’s bewerkt worden en bekijken we het eindresultaat. Het is tussendoor mogelijk om even een lekkere wandeling te maken over het strand of om op een andere tijdstip terug te komen. Mocht je tijdens de presentatie extra foto's bij willen bestellen dan is dit altijd mogelijk en geheel vrijblijvend. Extra foto’s worden dezelfde avond nog naar je toe gemaild! Je hoeft dus niet dagen te wachten, je kunt dezelfde dag genieten van het prachtige eindresultaat! 

In de studio is veel mogelijk! Van Newborn, Smashcake tot familie shoots en van vriendinnen shoot tot een romantische shoot voor twee! Ook zakelijke shoots en glamour shoots zijn mogelijk in de studio. 


Wij vinden je mooi zoals je bent! Daarom heeft Bax Fotostudio geen visagisten. Wel is er een aparte ruimte om jezelf op te maken en om je om te kleden!  

 

Hoge kwaliteit, lage prijs!

 

Bax Fotostudio werkt met professionele apparatuur en professionals die het vak echt kennen! Foto's worden bewerkt en "opgepoetst" met behulp van professionele software. Daarnaast is Bax Fotostudio de goedkoopste  professionele Fotostudio van Den Haag. De studio beschikt over een grote ruime oppervlakte, geschikt voor maximaal 25 personen! 

 

Voor meer informatie over de prijzen en de kosten voor extra foto’s zie, tarieven.

 

 

 

 


Contact

06-30229116 

Info@baxfotostudio.nl

Nieuws:

Nieuw bij Bax Fotostudio: 

Sinds kort beschikken we nu ook over nieuwe kleurrijke achtergrondrollen! 

 

Voor meer informatie: info@baxfotostudio.nl


 

 

Vanaf 25 tot en met 31 maart zijn wij tijdelijk gesloten.

 

Excuses voor het ongemak!

Adres

Ruychaverstraat 2

2581 VS Den Haag (Scheveningen)