Over mij...

Marjory Bax

Is de eigenaresse en oprichter van Bax Fotostudio. Marjory staat vooral bekend om haar kunstzinnige foto’s op het gebied van low-key effect (spelen met belichting en schaduw). Daarnaast is zij breed georiënteerd, van newborn shoots tot modellen shoots en meer. Al sinds klein kind is zij gefascineerd door de camera en wilt ze de emoties van mensen vastleggen. Na haar studie is zij begonnen als studiofotografe en is ze trotse eigenaar van Bax Fotostudio in Den Haag. Marjory werkt graag met mensen en ze vind het belangrijk dat mensen zich prettig voelen! Voor de camera staan kan best eng zijn, daarom is er een ongedwongen en een relaxte sfeer is de studio, zodat je je snel op je gemak voelt. 

 

De studio

 

Bij binnenkomst krijg je een lekker kopje koffie of thee en bespreken wij de wensen. Daarna gaan we een leuke fotoshoot tegemoet, die gemiddeld 10 tot 30 minuten duurt. Tussen de fotoshoot door kan je een kledingwissel doen. Na de fotoshoot zullen de foto’s bewerkt worden en bekijken we het eindresultaat. Het is tussendoor mogelijk om even een lekkere wandeling te maken over het strand of om op een andere tijdstip terug te komen. Mocht je tijdens de presentatie extra foto's bij willen bestellen dan is dit altijd mogelijk en geheel vrijblijvend. Extra foto’s worden dezelfde avond nog naar je toe gemaild! Je hoeft dus niet dagen te wachten! 

In de studio is veel mogelijk! Van Newborn, Smashcake tot familie shoots en van vriendinnen shoot tot een romantische shoot voor twee! Ook zakelijke shoots en glamour shoots zijn mogelijk in de studio. Helaas is er geen vaste visagist aanwezig (alleen bij bijboeking kan dit geregeld worden) maar is er wel de mogelijkheid om jezelf voor  en tijdens de fotoshoot om te kleden en te stylen in een aparte ruimte.

 

 

Hoge kwaliteit, lage prijs!

 

Bax Fotostudio werkt met professionele apparatuur en professionals die het vak echt kennen! Foto's worden bewerkt en "opgepoetst" met behulp van professionele software. Daarnaast is Bax Fotostudio de goedkoopste professionele Fotostudio van Den Haag. De studio beschikt over een grote ruime oppervlakte, geschikt voor maximaal 20 personen! Daarnaast heeft de studio een aparte kleedruimte met een klassieke beauty lounge waar je jezelf kunt opmaken.

 

Voor meer informatie over de prijzen en de kosten voor extra foto’s zie, tarieven.

 

 

 

 


Contact

06-30229116 

Info@baxfotostudio.nl

Nieuws:

Nieuw bij Bax Fotostudio: 

Cadeaubonnen te koop! 

 

Voor meer informatie: info@baxfotostudio.nl

Adres

Ruychaverstraat 2

2581 VS Den Haag (Scheveningen)