Uitvaartfotografie

Deze specialistische vorm van fotografie wordt ook wel rouwfotografie of begrafenisfotografie genoemd.

Juist bij uitvaartfotografie zijn het de kleine momenten, zoals een hand op je schouder of een blik van een geliefde, die worden vastgelegd. Kleine momenten die je misschien wel ziet of voelt gebeuren, maar niet opslaat in je geheugen. Kleine momenten die misschien juist wel heel groots zijn.

 

Ik leg voor jullie de begrafenis of crematie vast. De laatste herinneringen zijn vaak hele dierbare en belangrijke momenten daarnaast helpt uitvaartfotografie bij rouwverwerking. Daarom is uitvaartfotografie zo waardevol! 

 

Op en dag als dit leg ik alles met respect en op de achtergrond momenten vast. Vaak is er weinig tijd om elkaar voor de uitvaart te zien. gelukkig kunnen we altijd telefoon het één en ander doornemen. Uw verzoek krijg ik vaak direct via uw uitvaartverzorger en met haar of hem neem ik alle details door. Uiteraard kunt u ook met mij overleggen over wensen vanuit uw kant! 

Tarieven

  • €395 basis tarief, afscheid, sluiting van de kist, de uitvaart, afscheid bij het graf. 50+ foto's in hoge resolutie op USB stick 
  • €295 Afscheidsfotografie, afscheid nemen van je geliefde, 30+ foto's in hoge resolutie op USB Stick

Wel of niet doen?

 

Kiezen voor uitvaartfotografie is een heel persoonlijke keuze. Als uitvaartfotograaf ontmoet ik regelmatig families die niet zeker weten of ze er wel behoefte aan hebben. Niet iedereen is zich er immers van bewust wat uitvaartfotografie concreet inhoudt. Vaak raakt uitvaartfotografie vervolgens in de vergetelheid, doordat er rondom de uitvaart in korte tijd zoveel moet worden geregeld. Achteraf hebben nabestaanden vaak spijt dat ze niet meer aan uitvaartfotografie hebben gedacht. Daarom adviseer ik altijd om hier goed over na te denken. Als de behoefte er in het moment niet is, kan deze later namelijk alsnog komen…