Schoolfotografie

 

Altijd een ruime aanbod van foto's! 

 

Voor veel kinderen is dit een spannende dag het is daarom belangrijk om professionele fotografen in te huren die naast  het maken van professionele foto's ook weten hoe ze kinderen op hun gemak kunnen stellen. Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring met het fotograferen van kinderen. Naast de klassieke portretfoto's maken we ook graag spontane foto's van kinderen, wij zorgen ervoor dat de kinderen een leuke herinnering overhouden aan de fotoshoot! 

 

Werkwijze

 

  • Voor de fotoshoots zorgen de fotografen dat de fotostudio opgezet is binnen een geschikte ruimte binnen de school. Onze fotografen streven ervoor dat de kinderen maar één keer uit de les hoeven te gaan. 
  • Wij maken portretfoto's, pure fotos's, broer en zus foto's en klassenfoto's.  
  • Voordat de foto's worden uitgeprint krijgen de ouders eerst een overzicht te zien van de gemaakte foto's en kunnen de ouders zelf de foto's uitkiezen en bestellen.
  • In afspraak met de school worden de foto's verstuurd direct naar de ouders of uitgedeeld op school.
  • Bij het bestellen van een digitale foto zal gevraagd worden naar een privé- email adres van de ouder.

 

Kwaliteit

 

Wij vinden het erg belangrijk dat ouders en verzorgers tevreden zijn met de foto's. Mochten de ouders niet tevreden zijn met de foto's dan komen we graag terug op een tweede schoolfotodag (in overleg met de school). Daarnaast is het ook mogelijk om te komen in de fotostudio gevestigd in Scheveningen.

 

 Voor meer informatie: info@baxfotostudio.nl