Fotoshoots

De leukste fotostudio van Den Haag!

 

Tijdens onze fotoshoots kan iedereen zichzelf zijn. Of je nu een fijne tijd beleeft met je familie of vrienden of een fotoshoot voor jezelf hebt. Wij streven er naar dat je met plezier terugziet op je fotoshoot!

     

Bij Bax Fotostudio gaan we altijd net een stapje verder om een fotoshoot tot een beleving te maken. Tussen de ‘takes’ door mag je van kleding wisselen, om keuzestress vooraf te voorkomen. Meteen na de fotoshoot bewerken wij jouw foto’s na naar jouw specifieke wensen. Speciale effecten en een leuk en passend filter maken jouw foto’s net iets unieker! Een fotoshoot is zowel zakelijk als privé in te zetten en is reeds beschikbaar vanaf één persoon, maar uiteraard is ook een heel gezin meer dan welkom. Bax Fotostudio beschikt over een grote fotostudio, waar genoeg ruimte is voor 25 personen. Wij werken met professionele apparatuur en met mensen die het vak echt kennen en met passie uitoefenen! 


- Reserveren is altijd binnen in de studio maar op verzoek kan de fotoshoot buiten plaatst vinden indien er een minimale afname is van 10 foto’s (afhankelijk van plek en weersomstandigheden).

- Confetti bijbestellen? €9,95

- Extra huisdier? €9,95

- Wij geven tijdens de fotoshoot hulp bij het poseren