Over Ons...

Welkom in de studio! 

 

Bij binnenkomst krijg je een lekker kopje koffie of thee en bespreken wij de wensen door. Daarna gaan we een leuke fotoshoot tegemoet, die gemiddeld 15 tot 30 minuten duurt (afhankelijk van je reservering). Tussen de fotoshoot door kan je een kledingwissel doen. Na de fotoshoot zullen de foto's bewerkt worden en bekijken we het eindresultaat. Mocht je tijdens de presentatie extra foto's willen bijbestellen dan is dit altijd mogelijk en geheel vrijblijvend. Extra foto's worden dezelfde avond nog nawerkt en naar je toe gemaild. Je hoeft dus niet dagen te wachten maar je kunt dezelfde dag genieten van het prachtige eindresultaat!

 

In de studio is veel mogelijk! Van Newborn, Smashcake tot familieshoots en van vriendinnen shoot tot een romantische shoot voor twee! Ook zakelijke shoots en glamour shoots zijn mogelijk in de studio.

 

Hoe gaat het na de fotoshoot?

 

Tijdens de fotopresentatie (dit is mogelijk direct na de fotoshoot) laten wij de mooiste foto’s zien. De foto’s zullen bewerkt worden met verschillende filters. Je kunt dan de allerleukste foto(s) uit je arrangement zelf uitkiezen

 

Het is natuurlijk mogelijk om extra foto’s bij te kopen, zie de digitale pakketten. 

Wij vinden je mooi zoals je bent! Daarom heeft Bax Fotostudio geen visagisten of haarstylisten, uiteraard kunnen we je wel helpen met het geven van advies. Er is een aparte ruimte om jezelf op te maken en om je kleding te wisselen!  

 

Hoge kwaliteit, lage prijs!

 

Bax Fotostudio werkt met professionele apparatuur en professionals die het vak echt kennen! Foto's worden bewerkt en "opgepoets" met behulp van professionele software. Daarnaast is Bax Fotostudio de goedkoopste & de grootste professionele fotostudio van Den Haag. DE studio beschikt over een grote witte "Fotowall", geschikt voor grote groepen tot maximaal 30 personen. 

Onze vaste Fotograaf


Marjorie staat vooral bekend om haar kunstzinnige foto's op het gebied van Low- key effect (spelen met belichting en schaduw). Daarnaast is zij breed georiënteerd, van Newborn shoots tot modellenshoots en meer. Al sinds klein kind is zij gefascineerd door de camera en wilt ze de emoties en de spontaniteit van mensen vastleggen. Marjorie is al meer dan 15 jaar actief als professionele fotografe. Ze is begonnen als bruidsfotografe en freelancer- studio fotografe maar al snel koos ze ervoor om fulltime in haar eigen fotostudio te werken. 

Marjorie werkt graag met mensen en ze vind het belangrijk dat mensen zich prettig voelen! Voor de camera staan kan best eng zijn, daarom is er een ongedwongen en een relaxte sfeer in de studio, zodat je je snel op je gemak voelt. 

 

Sinds 2019 leidt Marjorie ook beginnende fotografen en fotografen in opleiding op tot professionals. Zij geeft lessen en workshops in fotografie. Heb jij vragen over dit onderdeel? Stroom dan niet en stuur een berichtje! ;-)

Jaimy staat vooral bekend om haar kleurrijke fotoshoots. Confetti gooien en lekker gek doen voor de camera?! Niks is te gek! Of lekker in de buitenlucht foto's maken, op het strand of in het bos? Jaimy kent de leukste plekjes in den Haag. Jaimy is ruim 5 jaar al actief als professioneel fotografe. zij is na haar opleiding fotografie gelijk begonnen in de fotostudio waar ze samen met haar zus een geweldig team vormt! 

ZZP Fotografen

Naast de vaste fotografen van Bax Fotostudio zijn er op de achtergrond een aantal zzp fotografen actief bezig in de fotostudio. Zij werken voornamelijk achter de schermenen, zij zijn bezig met vaste opdrachten voor bedrijven.

 

Ben jij een fotograaf en zoek jij een leuke werkplek met een studio die al volledig voorzien is met professioneel apparatuur? stuur ons een berichtje en wie weet verwelkomen wij jou in ons team.